O fetiță de doar 2 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc de locuit din Ungheni

O fetiță de doar 2 ani a căzut, ieri, de la etajul 5 al unui bloc de locuit din Ungheni. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol. Din fericire, copila a rămas în viață, fiind internată în spital.

Foto: UNIMEDIA

Incidentul s-a produs ieri, 24 iulie 2020, în timp ce fetița se afla acasă, împreună cu părinții săi. Fiind în odaia sa, micuța a urcat pe pervaz, iar pentru că geamul era deschis, s-a lasat pe plasa de protecție și a căzut la etajul 2, pe un acoperiș confecționat din țiglă metalică.

Din fericire, copila nu a suferit nicio fractură. Ea a fost transportată la Spitalul raional Ungheni, iar la moment se află în afara oricărui pericol.

Potrivit oamenilor legii, fetița este educată într-o familie completă, împreună cu alți 2 copii minori. Familia nu se află în vizorul organelor de drept.

În urma acestui incident urmează a fi completată fișa de sesizare a cazului suspect de violență, neglijare, exploatare și trafic a copilului și expediată în adresa APL a mun. Ungheni.

Poliția investighează toate circumstanțele cazului.


Pub