(video) Igor Dodon dezvăluie dacă cineva din familia sa a fost sau nu bolnav de Covid și ce le-a lipsit cel mai mult copiilor în pandemie

Șeful statului, Igor Dodon, a dezvăluit, în cadrul ediției speciale „Președintele răspunde” ce i-a lipsit cel mai mult, lui și familiei sale, în cele patru luni de pandemie, în contextul carantinei impuse de răspândirea infecției Covid-19. Acesta a mărturisit că cel mai mult au dus dorul vieții obișnuite cei trei copii ai săi, lipsiți de posibilitatea de a fi implicați în activitățile pe care le îndrăgiseră.

„Dumnezeu ne-a protejat, în ultimele 4 luni, nimeni din familia mea nu s-a infectat cu Covid-19, deocamdată. Nu știu de ce s-a întâmplat așa, eu contactez cu foarte multă lume, întreprind foarte multe vizite în teritoriu și riscul este sporit, dar deocamdată, virusul a trecut pe alături. Totuși, va trebui să dăm analize să vedem dacă nu avem deja anticorpi formați, poate deja a fost bolnavi și nu am simțit, cum se întâmplă în multe cazuri”, a menționat Igor Dodon.

Șeful statului recunoaște că cel mai greu, pe timp de pandemie, le este copiilor, fiilor săi inclusiv, chiar dacă fac parte din familia prezidențială: „Cel mai dificil, în această situație le este copiilor și soției, copiilor pentru că ei au avut anumite obișnuințe, cel mai mare avea polo de apă zilnic, cel mijlociu juca tenis în fiecare zi câte 3-4 ore, cel mai mic duce dorul grădiniței, i-am construit o căsuță din lemn. Copiilor le lipsește comunicarea la școală, grădiniță, cu semenii lor”.

În ceea ce privește vacanța la mare, Igor Dodon spune că nu a planificat călătorii cu familia în afara țării, în acest an. „Poate timp de câteva zile vom reuși să vizităm mai multe locuri din țară”, a precizat șeful statului.


Pub