Maia Sandu, despre declarația lui Dodon privind potențiala amânare a alegerilor: „Nici să nu te gândești la asta, Dodon!”

Maia-Sandu

Maia Sandu a venit cu o reacție la răspunsul președintelui Igor Dodon în cadrului emisiunii „Președintele Răspunde” despre potențiala amânare a alegerilor.

„Igor Dodon se ţine cu dinţii de putere. Înglodat până-n urechi în acte de corupţie, se teme că va pierde nu doar puterea, dar și libertatea. De frica unui procuror general independent care l-ar fi putut băga la puşcărie, a bătut palma cu oamenii lui Plahotniuc ca să dea jos guvernul pe care l-am condus. Tot cu oamenii lui Plahotniuc a făcut un guvern incompetent, care duce țara în prăpastie.

Pentru că tot mai mulți oameni înțeleg că Dodon este mincinos, corupt și incompetent, el se gândeşte să «amâne» alegerile prezidenţiale din toamnă. Nici să nu te gândești la asta, Dodon! Am scăpat noi de unul care a anulat alegeri, vom scăpa şi de tine. E vremea oamenilor buni!”, scrie politiciana pe pagina sa de Facebook.

Amintim că președintele Igor Dodon a spus că ar vrea ca alegerile prezidențiale să fie organizate în această toamnă, dar dacă situația se va agrava, alegerile trebuie amânate pentru anul viitor. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente