(foto) Una dintre arterele UTM care unește universitatea cu mai multe centre de dezvoltare a fost împânzită de afirmații motivaționale

utm3

„Inginerul explorează”, „Inginerul inovează”, „Inginerul creează”, „Inginerul dezvoltă” – sunt doar câteva dintre zecile de afirmații de pe panourile care împânzesc de astăzi mica arteră ce leagă corpul de studii nr. 3 al UTM, arondat Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică, cu Centrul industriilor creative FabLab, Centrul de Instruire și Inovații TIC – TEKWILL și Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse.

Această frumoasă inițiativă a rectorului Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan, de a răspunde creativ la întrebarea „Care este rolul și contribuția inginerului la procesul de creație și dezvoltare a tot ceea ce ne înconjoară?”, dar și de a scoate în evidență perspectivele carierei de inginer, s-a asumat să o realizeze subdiviziunea universitară care tocmai are rolul de a promova și disemina spiritul profesiei de inginer în mediul tinerilor – Centrul de Informare și Ghidare în Carieră – CEGHID.

Inițiativa a fost realizată cu implicarea nemijlocită a directorului CEGHID, care este concomitent și secretarul Comisiei de Admitere a UTM – Radu Melnic, directorului-adjunct al CEGHID – Natalia Șestenco, secretarii-adjuncți ai Comisiei de Admitere a UTM – Iurie Subotin și Roman Grițco, dar și a designerului Macar Naghirneac.

###

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente