image
Sursa foto: Guliver / Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată mai mulți paparazzi după ce au fost „hărțuiți” cu drone

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să dea în judecată mai mulți paparazzi pentru invadarea intimității, după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii cu Archie, realizate cu drona.

„Fiecărui cetățean din California îi este garantată prin lege intimitatea în propria locuință. Nimic nu poate încălca acest drept. Ducii de Sussex îi vor da în judecată pe paparazzi pentru a proteja intimitatea fiului lor, în propria lor locuință, fără a se teme de intruziunea fotografilor deghizați care vor să facă profit pe căi ilegale", a declarat avocatul cuplului regal.

Potrivit acestuia, prințul Harry și Meghan Markle sunt în permanență urmăriți de paparazzi, unii dintre ei pilotând elicoptere deasupra grădinii reședinței, iar alții au făcut găuri în gardul de securitate pentru a putea privi prin el.l

Harry şi Meghan au anunţat la începutul anului că doresc să renunţe la îndatoririle lor regale. O înţelegere ulterioară, negociată cu suverana britanică, în vârstă de 93 de ani, stipula ca Harry şi Meghan să se retragă în mod oficial din rândul membrilor cu rol activ ai case regale începând cu data de 1 aprilie.

„Deşi s-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des, munca noastră va continua", au scris cei doi soţi în ultimul lor mesaj publicat pe pagina lor de Instagram, SussexRoyal. "Mulţumim întregii comunităţi - pentru sprijin, inspiraţie şi angajamentul împărtăşit de a face bine în lume. Aţi fost minunaţi!", se afirmă în acelaşi mesaj.

Cei doi soţi locuiesc în prezent alături de fiul lor, Archie, în statul american California.

Noutăţile partenerilor

comentarii: