(video) Oamenii de la Philip Morris: Sandu Vataman – Schimbările în companie pornesc de la angajați

Acum doi ani, Philip Morris și-a propus să construiască un viitor fără fum în Moldova. Această misiune ambițioasă a devenit realitate datorită oamenilor care transformă ideile în proiecte de succes. Noul curs asumat de Philip Morris a transformat compania într-un loc în care fiecare dintre angajați beneficiază de oportunități nelimitate și primesc recunoștință pentru rezultatele obținute.

Foto: Philip Morris

Schimbările din Philip Morris pornesc de la oameni și de la ideile lor, care, odată implementate, aduc beneficii, atât companiei, cât și angajaților. Această creștere și armonie dintre obiectivele companiei și aspirațiile angajaților este garantul unei dezvoltării durabile. Astăzi, inovațiile bazate pe schimbul rapid de experiență în interiorul companiei, asigură pentru Philip Morris rolul stabil de lider mondial în domeniul său.

Cariera lui Sandu Vataman în Philip Morris Moldova a început cu cinci ani în urmă. Pornind de la dorința de a-și construi o carieră într-o companie internațională, Sandu a muncit umăr la umăr alături de colegi, iar pe parcursul anilor, a avansat în trei funcții.

Activitatea sa, fiecare zi arată diferit, pentru că interacționează cu foarte mulți oameni, cu parteneri locali, cu colegii săi din țară și de peste hotare. Acest ritm dinamic oferă multe oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Este important ca fiecare să se implice, pentru că lucrul în echipă dă rezultate. Iar atunci când ai colegii deschiși, prietenoși și dornici să colaboreze în fiecare zi, lucrul devine și o plăcere.

La Philip Morris, Sandu apreciază libertatea de comunicare, atât cu colegii săi, cât și cu managementul. El recunoaște că, este ușor să lucrezi într-o companie unde ai dreptul la opinie, iar discuțiile sunt în format de dialog, nu doar monolog. Anume acest mediu de lucru, prietenos, deschis, le oferă angajaților posibilitatea de a atinge rezultate, care sunt mereu recunoscute în companie. Pentru profesionalismul și rezultatele sale, Sandu este apreciat nu doar în Republica Moldova, dar și pe alte piețe.

Chiar dacă Moldova e o țară mică, deseori, colegii din alte țări, apelează la experiența angajaților din Philip Morris Moldova, pe anumite proiecte, care au avut rezultate bune sau care au fost chiar unice.

Philip Morris Moldova a primit în anul curent distincția de Top Employer, pentru că merită!


// console.log('no ads situation')