Alte cinci persoane au decedat din cauza Covid-19. Bilanțul a ajuns la 726 de morți

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale(MSMPS) a anunțat încă cinci decese, confirmate astăzi. Bilanțul victimelor Covid-19 a ajuns la 726 de persoane.

Foto: UNIMEDIA

Deces 722: Femeie de 50 ani, din raionul Căușeni. Internată la data de 16 iunie, la Spitalul din Slobozia. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate gr. IV.

Deces 723: Bărbat de 69 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 11 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, accident vascular repetat.

Deces 724: Femeie de 71 ani, din raionul Fălești. Internată la data de 16 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hepatită cronică, diabet zaharat.

Deces 725: Bărbat de 66 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 17 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, encefalopatie discirculatorie gr.II.

Deces 726: Bărbat de 70 ani, din raionul Orhei. Transferat, la data de 11 iulie, de la Spitalul Raional Orhei la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Amintim că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 22.483 cazuri.


Pub