Valeriu Munteanu, liderul Uniunii Salvați Basarabia, infectat cu Covid-19

Liderul partidului Uniunii Salvați Basarabia (USB), Valeriu Munteanu, este infectat cu Covid-19. El prezicează că soția și copii săi nu au simptome. Anunțul a fost făcut de Valeriu Munteanu pe pagina sa de facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Prima zi cu simptome a fost destul de stranie, de parcă am fost călcat de șenilele unui tanc rusesc, dar acum sunt bine, fără nici un fenomen din prima zi, doar o senzație recurentă de „cosmos””, susține liderul USB.

De asemenea, Valeriu Munteanu vine cu un îndemn către cetățenii Republicii Moldova.

„Am o mare rugăminte către toată lumea, un îndemn pe care l-am avut constant în ultimele 5 luni - conștientizați că există totuși Covid, că este foarte periculos pentru multe categorii de cetățeni, protejați-vă pe cât este posibil, ajutând astfel sistemul nostru medical, care este sub o presiune enormă în această perioadă”, roagă Munteanu.

Liderul fracțiunii USB urmează să stea 14 zile în autoizolare până se va trata de noul coronavirus.

Amintim că ieri, un angajat al Secretariatului Parlamentului a fost testat pozitiv la noul tip de coronavirus.

Amintim că acum două zile, pe 21 iulie, un angajat din cabinetul Fracțiunii PAS, Blocul ACUM, a fost testat pozitiv la noul tip de coronavirus.

Luni, Marina Tauber a anunțat că doi deputați de la Partidul Șor au fost testați pozitiv la infecția cu noul coronavirus, fiind vorba despre Igor Himici și Vladimir Vitiuc.

Deputații ambelor fracțiuni, PAS și Partidul Șor, s-au testat la Covid-19 și au anunțat că rezultatele au ieșit negative.

De la începutul pandemiei alți doi deputați au fost testați pozitiv la Covid-19. Este vorba despre deputatul din cadrul fracțiunii Partidului Democrat, Eugen Nichiforciuc și deputatul PSRM Vladimir Mizdrenco.

La mijlocul lunii iunie, alți doi angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost confirmați pozitiv cu noul tip de coronavirus.


Pub