10:57:29 25.04.2024
Stiri

Ce spune miliardarul Bill Gates despre faptul că ar fi folosit un potenţial vaccin pentru implantarea MICROCIPURILOR în oameni pentru a le monitoriza mişcările

Actualitate 24.07.2020 08:00 Vizualizări1108 Autor: Ziarul National
Ce spune miliardarul Bill Gates despre faptul că ar fi folosit un potenţial vaccin pentru implantarea MICROCIPURILOR în oameni pentru a le monitoriza mişcările


Miliardarul Bill Gates, a cărui fundaţie a donat milioane de dolari în direcţia tratamentului şi găsirii unui vaccin împotriva coronavirusului, a negat toate acuzaţiile care i se aduc în diverse teorii ale conspiraţiei.

Potrivit unui articol publicat de CNBC, el a făcut referire la un sondaj din Statele Unite din care reieşea că 28% din oameni cred că ar fi folosit un potenţial vaccin pentru implantarea microcipurilor în oameni pentru a le monitoriza mişcările, scrie businessmagazin.ro.

„Trebuie să aducem adevărul la suprafaţă”, a spus Gates, cofondator al Fundaţiei Bill şi Melinda Gates, într-un interviu publicat de CBS News. „Sper că această veste va muri odată ce oamenii obţin datele corespunzătoare”, a adăugat el, precizând că vrea să pună capăt pandemiei de coronavirus.

În februarie, fundaţia a anunţat că va dona 100 milioane de dolari în scopul cercetării pentru găsirea unui vaccin, cât şi în eforturile de tratare a bolii COVID-19. Donaţia a venit în contextul în care Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că are nevoie de contribuţii de 675 de miliarde de dolari pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului. În iunie, fundaţia a pus la bătaie încă 1,6 miliarde de dolari pentru alianţa Gavi, o organizaţie concentrată pe eforturile de imunizare a copiilor în contextul pandemiei de coronavirus.

„Vrem să ne asigurăm că nu vor exista oameni care mor doar din cauza lipsei unui vaccin”, a spus Gates.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md