14:03:41 25.04.2024
Stiri

Un nou PARTID POLITIC în R. Moldova din care ar face parte și o VEDETĂ TV? Unul dintre potențialii conducători ai formațiunii: „Un partid credibil nu ar strica...”

Actualitate 24.07.2020 11:41 Vizualizări4080 Autor: Ziarul National
Un nou PARTID POLITIC în R. Moldova din care ar face parte și o VEDETĂ TV? Unul dintre potențialii conducători ai formațiunii: „Un partid credibil nu ar strica...” ipn.md


Activistul și fostul candidat la funcția de procuror general, Ștegan Gligor, alături de Alexei Tulbure, Sergiu Tofilat, Stela Jantuan și o jurnalistă de la un post de televiziune ar urma să lanseze, în timpul apropiat, un nou partid politic.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, Ștefan Gligor nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația făcută publică de către bloggerul Eugen Luchianiuc.

Potrivit bloggerului, la acest proiect se lucrează de ceva timp și va fi lansat în timpul apropiat.

„Protagoniștii acestui proiect nou apar din ce în ce mai des pe la emisiunile televizate. E vorba de Ștefan Gligor, cel care se vedea deja procuror general, fostul Ambasador la ONU, Alexei Tulbure, consilierul municipal Sergiu Tofilat, Stela Jantuan și una dintre cele trei șefe ale unei televiziuni”, susține Luchianiuc.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, fostul candidat la funcția de procuror general, Ștefan Gligor, spune că ar fi nevoie de un nou partid credibil: „Un partid credibil nu ar strica”.

Întrebat dacă există intenția constituirii unei noi formațiuni politice, acesta a răspuns: „Analiză există și sociologie...”.

Și mai evaziv a fost activistul civic atunci când l-am întrebat dacă până la următoarele alegeri ar putea fi constituită această formațiune politică. „Nu cred nimic, eu știu că alegerile parlamentare vor fi pierdute. Când voi avea de făcut un partid, o să aflați de la mine”, ne-a comunicat Gligor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md