Ultima FIȚĂ a președintelui Dodon. A adus DRONA pentru a filma emisiunea „Președintele răspunde”

by D M
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon organizează o nouă emisiune „Președintele răspunde”, dar într-un alt format. Oficialul a decis să cheme jurnaliștii la Condrița, pentru a face totalurile guvernării socialiste, scrie ziarulnațional.md.

Pentru ca să fie o ediție cu totul specială, președintele Dodon a dispus ca evenimentul să fie filmat cu o dronă, care a survolat de la înalțimea zborului de pasăre reședința unde este stăpân de aproape patru ani.

Amintim că liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a propus transformarea reședinței prezidențiale de la Condrița în sanatoriu pentru lucrătorii medicali. El a spus într-un live pe Facebook că a vizitat locația și că aceasta ar putea fi pe placul doctorilor, asitentelor și infirmierilor.

„Din păcate, nu o să pot felicita așa cum se cuvine lucrătorii medicali cu ocazia zilei lor profesionale, dar cu siguranță le pot garanta un dar de însemnătate națională. Toată țara a văzut la diferite canale tv cum Dodon mănâncă castraveți, roșii, ce fel de gospodar este, cum aleargă și conduce un ATV. De mult am fost acolo, dar din ce țin minte și ce am mai văzut pe internet, sunt convins că medicii noștri vor fi mulțumiți. Promit că după ce-l vom alunga pe “lucrul rău” de acolo, Condrița va deveni casă de odihnă pentru medici, nu contează că e vorba de asistenți medicali, medici sau infirmieri. Cred că acest lucru e minimum ce putem face pentru creșterea sistemului de asistență medicală din țară și cumva să le mulțumim medicilor”, a declarat liderul Partidului Nostru, la începutul lunii iunie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.