Atenție, șoferi! Se suspendă traficul rutier pe unele porțiuni ale străzii București din Chișinău

trafic suspendat 1

Primăria municipiului Chișinău informează că va fi restricționat traficul rutier pe străzile din centrul Capitalei. Prin urmare, se va sista traficul pe strada București, în perimetrul strada Mitropolit Gavril Bănulescu Bodoni și pe strada Nicolae Iorga, tronsonul cuprins între strada București și strada Alexei Mateevici.

25 iulie (ora 22.00)-26 iulie (ora 6.0)

Va fi suspendat traficul rutier pe strada București, în perimetrul strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și strada Maria Cebotari. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă-Canal Chișinău”.

27 iulie-30 septembrie

De asemenea, se suspendă traficul pe strada Nicolae Iorga, pe tronsonul cuprins între strada București și strada A. Mateevici, unde vor fi executate lucrări de reabilitare a rețelelor inginerești ale S.A. „Apă-Canal Chișinău”. Intervenția se va desfășura pe timp de noapte sau în zilele de odihnă pentru a nu periclita activitatea transportului rutier.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente