fbpx

Au pierdut lupta cu boala. Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus s-au stins din viață în Moldova

Două femei și trei bărbați din Moldova s-au stins astăzi din viață, fiind infectați cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut în această seară de Ministerul Sănătății, care a precizat că toți pacienții sufereau și de alte boli.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre persoanele decedate:

Femeie de 50 de ani, din raionul Căușeni, internată pe 16 iunie la Spitalul din Slobozia. Ea mai suferea de: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat și obezitate de gradul IV.

Bărbat de 69 de ani, din municipiul Bălți, spitalizat în raion pe 11 iulie. El mai suferea de hipertensiune arterială și accident vascular repetat.

Femeie de 71 de ani, din raionul Fălești, internată pe 16 iulie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hepatită cronică și diabet zaharat.

Bărbat de 66 de ani, din municipiul Chișinău, internat pe 17 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Pacientul mai suferea de: hipertensiune arterială, pancreatită cronică și encefalopatie discirculatorie de gradul II.

Bărbat de 70 de ani, din raionul Orhei. El a fost transferat, pe 11 iulie, de la Spitalul Raional Orhei la Institutul de Medicină Urgentă și mai suferea de hipertensiune arterială.

Bilanțul deceselor în rândul celor infectați, în Moldova, a ajuns la 726. De asemenea, până azi, 15.407 persoane s-au tratat de COVID-19.

CITEȘTE ȘI:

Peste 370 de cazuri de COVID-19, înregistrate azi în Moldova. Persoane infectate au venit și din alte țări

Articole asemănătoare

Back to top button