fbpx

Actorul Mel Gibson a fost infectat cu virusul COVID-19. Cu ce medicament a fost tratat?

Celebrul actor Mel Gibson a fost bolnav de COVID-19 în luna aprilie. Informația a fost comunicată abia acum, de către reprezentantul artistului, pentru revista americană People.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mel, în vârstă de 64 de ani, a fost și internat din această cauză într-un spital din Los Angeles.

„El a fost testat și găsit pozitiv în luna aprilie și a stat o săptămână în spital. A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost internat, iar de atunci a fost testat negativ de mai multe ori, dar și pozitiv pentru anticorpi”, a precizat reprezentantul actorului.

Menționăm că, deși Remdesivir accelerează recuperarea pacienţilor infectați cu noul coronavirus, specialiștii afirmă că este nevoie de o combinație de tratamente pentru ca starea lor de sănătate să se amelioreze vizibil, transmite elle.ro.

Mel Gibson este un actor, regizor, producător și scenarist american. Una din marile sale realizări o constituie filmul „Patimile lui Hristos”, pe care l-a regizat și finanțat. S-a născut cu numele Mel Columcille Gerard Gibson, într-o familie irlandeză catolică, împreună cu care s-a mutat în Australia în 1968.

Articole asemănătoare

Back to top button