/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Usatîi s-a alăturat protestatarilor la Condrița, după ce magistrații din Moscova au emis mandat de arest pe numele său

missing
24 iulie 2020, ora 19:24

După ce magistrații din Moscova, Federația Rusă, au emis un mandat de arestare pe numele primarului de Bălți, Renato Usatîi, ultimul a decis să fie prezent în aceste clipe alături de protestatari în fața reședinței de stat de la Condrița, unde președintele Igor Dodon susține o conferință de presă în fața jurnaliștilor. 

Primarul de Bălți are suspiciuni asupra judecătorului care a emis mandatul de arest pe numele său și în continuare spune că acest dosar ar fi fost influențat de șeful statului.

„Am citit materialele din dosar că Usatîi a participat cu Plahotniuc și cu Platon la Landromat. Sunt oameni cu care niciodată nu am vorbit în viață, niciodată nu i-am văzut”, a spus Renato Usatîi.

Magistrații Curții Tverskaya din Moscova, Federația Rusă, au emis un mandat de arestare pe numele primarului de Bălți, Renato Usatîi, într-un dosar penal, intentat pentru fraudă valutară.

Ieri, 23 iulie, Usatîi a fost anunțat în căutare internațională. Termenul măsurii preventive este stabilit pentru două luni de la momentul arestării sau extrădării sale în Rusia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram