(video) A cumpărat un pachet cu droguri la suma de 700 lei, de pe Telegram. Tânăr, reținut de polițiști pentru deținerea narcoticelor

Un tânăr de 27 de ani, din Chișinău, asupra căruia au fost depistate substanțe narcotice, a fost reținut de oamenii legii.

Foto: politiacapitalei.md

În rezultatul perchezițiilor corporale asupra tânărului, polițiștii au depistat 3 pachețele de tip zip-lock care conțineau masa vegetală de culoare gălbuie mărunțită uscata cu miros specific.

De asemenea, acesta a declarat ca prin intermediul aplicației Telegram, contra sumei de 700 lei a procurat un pachet de polietilenă cu o masa vegetală de culoare gălbuie mărunțită uscata, cu miros specific, care a fost depistat într-un ascunziș de pe o stradă din comuna Bubuieci.

Pachetul a fost ridicat de către polițiștii care au efectuat cercetarea la fața locului.

Toate pechețelele depistate de către polițiști au fost ridicate, sigilate conform procedurii de către forțele de ordine și îndreptate la CTC și EJ, pentru efectuarea expertizei.

Actualmente tânărul este cercetat pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora „, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de pînă la 4 ani


Pub