Alte 6 persoane, răpuse de coronavirus. Cea mai tânără dintre victime avea 51 de ani

Alte 6 persoane au fost răpuse de coronavirus, pe parcursul ultimelor 24 de ore, anunță Ministerul Sănătății. Cea mai tânără dintre victime avea 51 de ani.

Foto: UNIMEDIA

În primul caz este vorba despre un bărbat de 66 de ani, din Transnistria, care fusese internat la data de 3 iulie, la Spitalul din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, diabet zaharat, obezitate.

Un alt bărbat, de 69 de ani, din raionul Anenii-Noi a decedat la spitalul raional, după ce fusese internat, la data de 16 iulie. Comorbidități: cardiopaie hipertensivă, ischemică, diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III.

Alte trei persoane au decedat la Institutul de Medicină Urgentă. Una dintre victime, o femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău, fusese internată la data de 19 iulie. Aceasta suferea de diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă și dismetabolică și obezitate. O altă femeie de 71 de ani, la fel din mun. Chișinău, fusese o-internată la data de 21 iulie, și suferea de cardiopatie hipertensivă și hipertensiune arterială gr. II. Și un bărbat de 58 de ani, din raionul Taraclia, care fusese transferat, la data de 26 iunie, de la Spitalul Raional Taraclia, a decedat astăzi. El suferea de insuficiență renală și pancreatită cronică.

A șasea victimă este un bărbat de 51 de ani, din raionul Călărași. Fusese internat la data de 9 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arhanghelul Mihail” din Chișinău. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cord cronic hipertensiv subcompensat.

Bilanțul total al deceselor, cauzate de noul coronavirus, a ajuns la 719 în Moldova, de la începutul pandemiei.

Astăzi, în Moldova au fost înregistrate 307 cazuri noi de infectare cu Covid-19, iar bilanțul a ajuns la 22.105.


Pub