Coronavirus // 307 cazuri noi de infectare și șapte decese în ultimele 24 de ore

Irina Odobescu
23/07/2020
UN Moldova

307 cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost înregistrate miercuri, după analiza a 1.886 de probe în laborator. Bilanțul contaminărilor cu noul tip de coronavirus a ajuns la 22.105. În stare gravă sunt 421 de pacienți, iar șapte au pierdut lupta pentru viață în ultimele 24 de ore. 

Datele Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale arată că cele mai multe cazuri cu transmitere locală au fost înregistrate în Chișinău – 152. La Strășeni au fost înregistrate 14 cazuri, în regiunea din stânga Nistrului – 13, Ialoveni – 12, Fălești – 11, Orhei, Soroca –  nouă cazuri, Comrat – opt cazuri, Criuleni, Drochia – șapte cazuri, Căușeni – șase cazuri, Bălți, Ceadâr-Lunga, Edineț, Vulcănești – cinci cazuri, Nisporeni – patru cazuri, Basarabeasca, Hâncești, Leova, Sângerei, Taraclia, Telenești, Ungheni – trei cazuri, Anenii Noi, Dondușeni, Râșcani – două cazuri, Călărași, Cimișlia, Dubăsari, Florești, Glodeni, Ocnița, Rezina, Ștefan Vodă – un caz. 

Joi au fost testați pozitiv încă 13 lucrători medicali – trei medici, zece asistenți medicali.

Șapte persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore. Numărul deceselor din cauza noului tip de coronavirus a ajuns la 719.

Irina Odobescu
23/07/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii