fbpx

COVID-19 în Moldova: Încă patru bărbați și două femei au decedat

În rândul celor infectați cu virusul COVID-19 în Moldova s-au mai înregistrat azi șase decese. Este vorba de patru bărbați și două femei, toți cu vârsta de peste 50 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministerul Sănătății a prezentat detalii despre persoanele decedate:

Bărbat de 66 de ani, din Transnistria, internat pe 3 iulie la spitalul local. Mai suferea de: insuficiență cardiacă, diabet zaharat, obezitate.

Bărbat de 69 de ani, din raionul Anenii-Noi, internat pe 16 iulie la spitalul raional. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, ischemică, diabet zaharat, hipertensiune arterială de gradul III.

Femeie de 68 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 19 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Ea mai avea: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă și dismetabolică, obezitate.

Bărbat de 58 de ani, din raionul Taraclia. Pacientul a fost transferat, pe 26 iunie, de la spitalul raional – la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, pncreatită cronică.

Femeie de 71 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 21 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Mai suferea de cardiopatie hipertensivă și hipertensiune arterială de gradul II.

Bărbat de 51 de ani, din raionul Călărași, internat pe 9 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică și cord cronic hipertensiv subcompensat.

Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 719, iar al celor tratate este de 15.174.

CITEȘTE ȘI:

Peste 22.000 de cazuri de coronavirus – înregistrate în Moldova. Câte persoane au fost diagnosticate azi?

Articole asemănătoare

Back to top button