fbpx

update | Incendiul de la Telecentru: Pompierii au reușit să stingă flăcările

Update: În seara zilei de 23 iulie pompierii IGSU au fost alertați de urgență pentru a lichida un incendiu pe strada Gheorghe Asachi 69 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:36.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor înregistrate, de foc a fost cuprins polistirenul între blocurile unei construcții nefinisate cu 12 etaje. La fața locului au fost îndreptate patru autospeciale de intervenție. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 18:55 și lichidarea completă a incendiului la ora 19:08.

Datorită intervenției operative, focul nu a obținut răspândire, fiind salvate blocurile construcției. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Știrea inițială: Flăcări puternice au cuprins un bloc nefinisat din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit serviciile de urgență.

Ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a relatat pentru ZUGO că este vorba de un bloc care încă nu e dat în exploatare.

La fața locului, trei echipaje de pompieri încearcă să potolească flăcările. Salvatorii spun că nici o persoană nu a suferit în urma incendiului.

Locuitorii din Chișinău au postat mai multe imagini cu norul de fum care s-a ridicat de-asupra regiunii.

Cu alte detalii vom reveni.

Video: Dima Tcaci

Foto: Dumitru Neer
Foto: Dumitru Rău

Articole asemănătoare

Back to top button