/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un touroperator lansează sejururi personalizate în Grecia, Cipru, Elveţia, Islanda, Italia şi sudul Franţei: ”Vacanţele last minute sunt cea mai sigură escapadă în acest context”

missing
23 iulie 2020, ora 20:10

Vacanţele last minute sunt cea mai sigură escapadă în contextu actual, spun reprezentanţii tourperatorului Eturia, care a lansat sejururi personalizate în Grecia, Cipru, Elveţia, Islanda, Italia şi sudul Franţei, iar turiştii beneficiază de flexibilitate în caz de amânare, transmite news.ro.

”În această perioadă de incertitudine privind regulile şi măsurile fiecărei destinaţii în ceea ce priveşte turismul, Eturia – care a creat mereu pachete de vacanţă în Europa pentru clienţii fideli – a decis să lanseze aceste oferte şi pentru publicul larg, venind astfel cu un răspuns la toate dorinţele călătorilor români. În plus, turiştii beneficiază de flexibilitate în caz de amânar”, arată agenţia de turism într-un comunicat.

Astfel, agenţia îşi lărgeşte portofoliul public cu circuite şi sejururi personalizabile, iar turiştii pot explora acum Grecia, Cipru, Elveţia, Islanda, Italia sau sudul Franţei.

„Credem că este momentul ca pachetele noastre în Europa să fie disponibile nu doar turiştior loiali, astfel încât să oferim tuturor celor dornici de o vacanţă premium, în siguranţă şi mai aproape de casă să-şi aline dorul de escapade, de deconectare,” a declarat Ana Maria Gherasim, sales manager Eturia.

Touroperatorul a lansat totodată o nouă campanie, ”Last Minute Escape – Unde poţi călători acum”, prin care turiştii pot alege cu atenţie doar destinaţiile care nu impun izolare la sosire.

”Totodată, pentru siguranţa turiştilor, Eturia alege cazări verificate cu servicii de înaltă calitate care respecta cele mai stricte măsuri de siguranţă şi vin în întâmpinarea clienţilor cu alte aspecte de confort pentru ca fiecare turist să se simtă în deplină siguranţă în vacanţa lor. Printre acestea, se numără protocoale pentru un mediu sigur în care distanţarea socială primează, standarde de extra-igienă cu programe stricte de curăţenie în ceea ce priveşte intervalele şi durata, inovaţie în echipamentele pentru dezinfecţie şi prevenţie, dar şi noi masuri digitale pentru a reduce la minimum contactul dintre clienţi şi stafful hotelier”, arată compania.

În topul preferinţelor clienţilor companiei se află în continuare grupurile cu tour-leader Eturia, pachete ce au totul inclus (de la zborurile până la destinaţie şi zboruri interne cu taxele de aeroport incluse, cazări selecţionate şi mesele specificate în program şi până la ghizi locali, excursii, taxe de acces la obiective, transferuri, chiar şi bacşişurile şoferilor şi ghizilor).

„Venim în întâmpinarea visurilor de călătorie cu o serie de vacanţe cu plecări în perioada urmatoare şi credem că vacanţele last minute sunt cele mai sigure plecări în contextul actual. Suntem la curent cu fiecare schimbare în ceea ce priveşte restricţiile de călătorie, dar şi într-o strânsă colaborare cu partenerii locali, care pot interveni prompt în orice situaţie”, a adăugat Ana Maria Gherasim.

Agenţia a decis să limiteze numărul maxim de participanţi în grupuri, astfel încât să poată fi respectată distanţa socială.

„Ne gândim la siguranţa tuturor, asigurarea medicală, una dintre cele mai complexe de pe piaţă, este inclusă implicit în toate pachetele noastre şi acoperă îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei. Iar, pentru a reduce la minimum orice risc în grupurile noastre, acestea vor avea un număr redus de turişti – vom închide grupurile la 12, 14 sau 16 persoane, în funcţie de specificul circuitului şi destinaţiei. Mai mult, în acest timp de vacanţe, vom folosi sisteme audio guide, pentru ca persoanele din grup să nu fie nevoite să stea aproape de ghidul local pentru a auzi informaţia şi să se poată păstra distanţarea socială”, a mai spus ea.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram