Adolescentă căutată cu disperare de familie. Ar fi plecat cu un băiat pe care l-a cunoscut pe internet

by D M
Distribuiti mai departe...

O adolescentă de 14 ani, din Ialoveni, a dispărut fără urmă. Se presupune că minora ar fi plecat de acasă împreună cu un tânăr de 19 ani, iar în ziua dispariției aceasta și-ar fi luat cu ea mai multe haine, scrie jurnal.md.

Apelul la 112 a fost făcut de mama fetei, o femeie de 34 de ani, în dimineața zilei de ieri, mai exact la ora 5.40. Aceasta a declarat forțelor de ordine că fiica ei de 14 ani a dispărut pe parcursul nopții de la domiciliu.

Băiatul cu care se presupune că ar fi plecat fata, este un tânăr de 19 ani, din Orhei, aceștia cunoscându-se anterior pe rețelele de socializare.

Poliția din întreaga țară a fost sesizată, iar la moment oamenii legii sunt în căutarea celor doi tineri.

Ofițerul de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat pentru Jurnal.md că cei doi nu au ieșit din țară, acest lucru fiind verificat la frontiera de stat. Fata provine dintr-o familie caracterizată pozitiv, iar aceasta nu avea un comportament dubios.

Adolescenta are 1,69m, corpolență medie, păr șaten deschis, ochi albaștri.

Băiatul de 19 ani ani are 1,78m, corpolență medie, păr șaten deschis, ochi verzi.

Toți cei care dețin informații despre locul aflării celor doi sunt rugați să apeleze de urgență Serviciul 112 sau să alerteze cel mai apropiat Inspectorat de Poliție.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.