Coronavirus // 356 de cazuri noi de infectare și cinci decese în ultimele 24 de ore

Irina Odobescu
22/07/2020
Foto: UNDP

356 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate miercuri, după analiza a 1.996 de probe în laborator. Bilanțul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ajunge la 21.798. În stare gravă sunt 404 pacienți, iar cinci au pierdut lupta pentru viață în ultimele 24 de ore. 

Datele Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale arată că cele mai multe cazuri cu transmitere locală s-au localizat la Chișinău - 189 de cazuri. La Criuleni, Soroca au fost confirmate câte 13 cazuri, Rezina - 12 cazuri, Anenii Noi, Cahul - câte 11 cazuri, Leova - zece cazuri, Ialoveni, Orhei, Strășeni - câte nouă cazuri, Sângerei, regiunea din stânga Nistrului - câte opt cazuri, Drochia, Ștefan Vodă - câte șase cazuri, Ungheni - cinci cazuri, Bălți, Comrat, Hâncești, Telenești - câte patru cazuri, Călărași, Cimișlia, - câte trei cazuri, Cantemir, Căușeni - câte două cazuri, Briceni, Dondușeni, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Nisporeni, Râșcani, Șoldășenti, Taraclia, Vulcănești - câte un caz.

Miercuri au fost testați pozitiv încă 17 lucrători medicali – patru medici și 11 asistenți medicali și doi lucrători din rândul personalului auxiliar.

Cinci persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore, numărul deceselor din cauza noului tip de coronavirus ajungând la 712.

Irina Odobescu
22/07/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii