fbpx

video | Femeia care și-ar fi abandonat copilul, într-o plantație din Nisporeni, a fost externată împreună cu bebelușul

Femeia care și-ar fi lăsat nou-născutul într-o plantație de viță-de-vie din raionul Nisporeni s-a întors acasă, împreună cu bebelușul, după ce a fost internată două săptămâni la Institutul Mamei și Copilului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta a relatat pentru Info Curier Hâncești detalii din ziua în care a născut. Femeia a spus că regretă fapta sa, însă nu prea a putut să-și explice gestul, menționând că – în acel moment – nu realiza ce se întâmplă.

„Eram la legat la lăstari la vie. Am avut dureri (…) Nu mi-am dat seama ce se întâmplă. Singură am născut. Nu-mi dau seama de ce s-a întâmplat așa. Regret foarte mult”, a mărturisit mama, care mai are acasă patru copii.

Acum, părinții și cei cinci copii locuiesc într-o casă de tip familie de la Hâncești, unde vor fi monitorizați zilnic – timp de 45 de zile – de către asistenți sociali și medici. Responsabilii vor verifica dacă adulții îngrijesc minorii, în caz contrar – cei doi soți ar putea fi lipsiți de drepturile părintești.

„Vor fi controale inopinate. Totul depinde de mamă, tată și bunei. Totul e în voia voastră… riscul este mare”, a spus primarul localității.

Amintim că acest caz tragic a avut loc pe 6 iulie curent. Drept urmare a fost pornit un proces penal.

CITEȘTE ȘI:

video | Momentul în care bebelușul abandonat într-o vie din Nisporeni este găsit. Martorii au fost nevoiți să taie tufișurile pentru a-l salva

Articole asemănătoare

Back to top button