fbpx

foto | Doi îndrăgostiți și-au spus „DA” la frontiera dintre Norvegia și Suedia. „Iubirea trece peste orice obstacol”

„Dragostea trece peste orice obstacol” – spun doi îndrăgostiți care și-au unit destinele la granița dintre Norvegia și Suedia, însoțiți de polițiștii de frontieră.  

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Restricțiile impuse pe vreme de pandemie nu au reușit să strice planurile lui Alexander Clern și Camilla Oyjord – doi îndrăgostiți care și-au jurat iubire în cadrul unei ceremonii organizate la graniţă.

Evenimentul important din viața lor s-a petrecut în mijlocul unei păduri din regiunea sud-estică Holebekk, iar printre invitați s-au numărat și doi polițiști, care s-au asigurat că nimeni nu trece panglica care îi despărțea pe rudele și prietenii cuplului.

„Poliţiştii au întrebat politicos dacă pot urmări ceremonia. Bineînţeles, răspunsul nostru a fost «Da»”, a povestit Alexander, adăugând că nu credea că cineva va mai veni la eveniment, pentru că invitații au fost nevoiți să facă o călătorie lungă prin pădure.

„Ne-am dorit să devenim soț și soție. Dragostea trece peste orice obstacol”, a mărturist, la rândul ei, Camilla, transmite BBC.

Articole asemănătoare

Back to top button