/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Semnalul TV8 a ajuns și în localitatea Seliște, din raionul Orhei. Familia Șandrovschi va recepționa TV8 gratuit, fără abonamente lunare

22 iulie 2020, ora 21:05

Semnalul TV8 a ajuns și în localitatea Seliște, din raionul Orhei. Familia Șandrovschi poate viziona acum emisiunile și știrile nu doar la calculator, dar și la televizor. Asta după ce, datorită campaniei lansate de TV8, cu ocazia celei de-a treia aniversări, familia a primit un setbox gratuit, cu 12 canale autohtone incluse.

Deși treburile prin gospodărie și munca îi ocupă aproape tot timpul, seara, doamna Șandrovschi preferă să se uite la știri, să fie informată despre tot ce se întâmplă în țară. După ce televizorul, la care recepționa mai multe canale tv a căzut și s-a stricat, a rămas fără sursă de informare. Și asta pentru că, la noul televizor, nu putea recepționa niciun post de televiziune. Iar vizionatul știrilor și emisiunilor la calculator a devenit un chin.

Tatiana ȘANDROVSCHI, CÂȘTIGĂTOARE: Nu puteam privi nimic. Numai de la calculator priveam și acela priveam puțin, pentru că este pe internet și el se termină repede”.

Printre preferințele femeii se numără știrile, dar și emisiunea postului nostru de la televiziune – „Iubește viața”.

Tatiana ȘANDROVSCHI, CÂȘTIGĂTOARE: Mulțumim că ați avut grijă de noi. Cu ocazia asta putem privi și noi TV8. MUSCA Felicitări cu împlinirea a trei ani de TV8”.

Dispozitivul, care permite recepționarea serviciilor media audio-vizuale în locurile mai puțin accesibile din țară, a fost instalat în cadrul campaniei lansate de TV8, cu ocazia a trei ani de activitate. Potrivit directorului general al Întreprinderii de Stat „Radiocomunicații”, acest setbox este foarte ușor de programat și avantajos, deoarece telespectatorii pot recepționa semnalul televiziunii digitale terestre, fără a plăti pentru asta.

Mihai IACOB, DIRECTOR GENERAL, ÎNTREPRINDEREA DE STAT „RADIOCOMUNICAȚII” Indiferent că se află în zona rurală sau urbană, pot recepționa un număr mare de canale. Calitatea este impecabilă”.

Pentru acest sistem multiplex nu este nevoie de abonamente lunare, conexiune la internet sau la un operator de cablu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram