Doi bărbați, dați în căutare după ce ar fi comis diverse infracțiuni, reținuți de Poliția de frontieră. Unul era căutat din 2018

Doi tineri, originari din orașul Vulcănești și din raionul Briceni, dați în căutare de Poliția Națională pentru săvârșirea diverselor infracțiuni, au fost identificați și reținuți de Poliția de Frontieră. Reținerile au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Foto: border.gov.md

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost dat în căutare de Inspectoratul de Poliție Cahul fiind bănuit de jaf. La nivelul Direcției regionale SUD a parvenit acum trei luni orientarea pe numele unui locuitor al orașului Vulcănești, astfel au început acțiunile de căutare. Ca rezultat, bărbatul a fost identificat și reținut chiar în centrul orașului Vulcănești. Acesta a fost direcționat către organul de poliție pentru luarea măsurilor legale ce se impun în privința acesteia.

Cel de-al doilea moldovean a fost reținut în timp ce trecea ilegal frontiera de stat, în seara zilei de duminică. Oamenii legii din Briceni au alertați de către locuitorii satului Grimăncăuți precum că o persoană necunoscută a intrat în sat. Acesta ar fi fost observat în timp ce se deplasa dinspre linia de frontieră spre interiorul țării.

Patrula SPF Briceni a intervenit la fața locului unde a reținut bărbatul de 32 de ani, în timp ce încerca că traverseze ilegal frontiera de stat. Acesta și-a motivat gestul prin faptul că era dat în căutare de autoritățile naționale pentru diverse infracțiuni, încă din anul 2018.


Pub