Accident la Sîngerei: Un bărbat a ajuns la spital, după ce motocicleta pe care o conducea s-a tamponat cu o mașină. Cine s-ar face vinovat

Un bărbat în vârstă de 56 de ani ajuns la spital cu diverse traumatisme în urma unui accident produs în această dimineață la Sîngerei.

Foto: IP Sîngerei

Poliția a stabilit că la ora 08:05, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, locuitor din Sîngerei, se deplasa la ghidonul motocicletei pe traseul R-6, având cască de protecție. Acesta a fost tamponat de o mașină de tip V-Wagen Caddy, condusă de un bărbat, la fel originar din Sîngerei, care nu a cedat trecerea motocicletei ce se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate.

În urma impactului, motociclistul a fost transportat la Spitalul Raional din Sîngerei. Totodată, bărbatului i s-au prelevat probele, pentru a depista dacă se afla în stare de ebrietate în timpul deplasării.

Șoferul mașinii de model V-Wagen Caddy a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.16 mg/l.

Alte circumstanțe se stabilesc.

IP Sîngerei / Sursa:IP Sîngerei
IP Sîngerei / Sursa:IP Sîngerei
IP Sîngerei / Sursa:IP Sîngerei


Pub