Și-a luat hainele și ar fi fugit de acasă cu iubitul său de 19 ani. O adolescentă de 14 ani, căutată de părinți și poliție

O adolescentă de 14 ani este căutată de părinți și poliție, după ce ar fi fugit de acasă cu iubitul său de 19 ani. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat azi noapte în satul Țîpala, când părinții nu și-a mai găsit fiica acasă. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informațiilor, oamenii legii au fost alertați de mama acesteia. La momentul dispariției nu se cunoaște cu ce haine ar fi fost îmbrăcată. Deoarece din casă minora a luat mai multe haine.

Adolescenta are înălțimea de 1,60 m, corpolență medie, păr șaten deschis, ochi albaștri.

Până la acest moment poliția a întreprins mai multe măsuri în vederea căutării și localizării persoanei dispărute și anume s-a stabilit că aceasta ar fi plecat de acasă însoțită de un tânăr de 19 ani, locuitor al or. Orhei, cu care s-a cunoscut pe rețele de socializare.

Semnalmentele tânărului care ar putea să o însoțească: Vârsta 19 ani, 1,78 m, corpolență medie, păr șaten deschis, ochi verzi.

La fel polițiștii din Ialoveni au orientat efectivul poliției din întreaga țară în vederea localizării persoanelor. Fiind verificată frontiera de stat, s-a constatat că aceștia nu au ieșit din țară.

În continuare se întreprind măsuri de căutare a minorei dispărute.

Dacă cineva a văzut adolescenta, este rugat să alerteze oamenii legii.


Pub