APP anunță o nouă rundă de privatizări a bunurilor proprietate publică de stat. Când vor avea loc licitațiile

Agenția Proprietății Publice anunță desfășurarea, în perioada 17 iulie - 18 august, a unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Foto: unimedia

- La data de 5 august se va desfășura licitația „cu strigare” pentru privatizarea a 4 întreprinderi de stat (ca complexe patrimoniale unice); cotei sociale din S.C „IT-Cafe” S.R.L, precum și a 10 complexe de bunuri/bunuri imobile, (Termenul limită de depunere a cererilor- 4 august 2020, ora 16:00).

- în perioada 17 iulie – 18 august se desfășoară concursul comercial pentru privatizarea complexului patrimonial unic Î.S Hotelul „Zarea” (termen limită de depunere a ofertelor – 18 august ).

- În perioada 17 - 21 august 2020 pe piața reglementată, prin intermediul Bursei de Valori, se vor desfășura licitații cu strigare pentru vânzarea pachetelor de acțiuni în loturi unice din 6 societăți pe acțiuni:

- S.A „Drumuri-Orhei”;

- S.A „Drumuri-Soroca”;

- S.A „Drumuri-Criuleni”;

- S.A „Drumuri-Cahul”;

- S.A „Institutul de cercetări științifice „Rif-Acvaaparat”;

- S.A „Metalferos”.

- În perioada 17 iulie – 18 august se desfășoară concursul comercial pentru privatizarea complexului patrimonial unic Î.S Hotelul „Zarea” (termen limită de depunere a ofertelor – 18 august ).

În perioada expunerii, potențialii cumpărători pot lua cunoștință de materialele din dosarele bunurilor expuse la vânzare în incinta Agenției Proprietății Publice – Camera de date, tel. de contact (022) 238-089, (022) 221-457, (022) 234-589, (022) 229-961.

Amintim că la începutul anului, premierul Ion Chicu a anunțat că întreprinderea Metalferos va fi scoasă la privatizare. Potrivit lui, odată vândută întreprinderea, va fi „cu o durere de cap mai puțină. Următorul monopol spre lichidare - cel de pe piața aeroportuară”, a conchis acesta.


Pub