Încă 327 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova

327

Alte 327 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care șapte în regiunea transnistreană. Din numărul total de cazuri, unul este de import (Italia).

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 21 442 de cazuri.

În total, astă au fost efectuate 1 733 de teste, dintre care primar – 1 211 şi repetat – 522.

Din numărul total de cazuri, 19 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici – 4, asistenți medicali – 15.

În total, până în ziua de astăzi, 14 599 de persoane s-au tratat de COVID-19.

Totodată, Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor 10 decese cauzate de COVID-19.

Decesul 698: bărbat în vârstă de 68 de ani din raionul Ialoveni, internat în data de 2 iulie la Institutul Oncologic. Comorbidități: cancer.

Decesul 699: femeie în vârstă de 75 de ani din raionul Basarabeasca, decedată la domiciliu, fiind refuzată spitalizarea. Comorbidități: insuficiență cardiacă gr. III, diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III.

Decesul 700: bărbat în vârstă de 78 de ani din raionul Criuleni, transferat în data de 16 iulie de la Spitalul Raional Criuleni la Dispensarul Republican de Narcologie. Comorbidități: cardiomiopatie, boală toxică a ficatului.

Decesul 701: femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 21 iunie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică, tulburare psihotică polimorfă cu semne de schizofrenie.

Decesul 702: femeie în vârstă de 43 de ani din raionul Florești, transferată în data de 7 iulie de la Spitalul Raional Florești la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală renală cronică, pancreatită cronică, sindrom hepato-renal.

Decesul 703: bărbat în vârstă de 72 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 7 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cardiopatie hipertensivă.

Decesul 704: bărbat în vârstă de 63 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 19 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică, hipertensiune arterială.

Decesul 705: bărbat în vârstă de 81 de ani din raionul Ocnița, internat în data de 26 iunie la Spitalul Raional Ocnița. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică.

Decesul 706: bărbat în vârstă de 55 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 18 iulie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

Decesul 707: femeie în vârstă de 51 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 9 iulie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, cardiomioptie hipertensivă, hipertensiune arterială.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente