Admitere 2020. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să depui dosarul la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei

centru excelență frontieră

Dacă vrei să activezi în cadrul poliției de frontieră, atunci ai oportunitatea să studiezi această specialitate la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei. În acest an, admiterea se desfășoară în regim online până în data de 7 august.

Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei, cu sediul în orașul Ungheni, este subdiviziune aflată în subordinea Poliţiei de Frontieră a MAI, a cărei misiune este de a asigura formarea iniţială şi, după caz, formarea continuă a polițiștilor de frontieră.

Obiectivul general al centrului este desfăşurarea procesului de învăţământ pentru formarea aptitudinilor şi perfecţionarea deprinderilor poliţiştilor de frontieră necesare îndeplinirii la nivel înalt a misiunilor de supraveghere şi control a frontierei de stat, însuşirea prevederilor legislaţiei şi aplicarea normelor legale din domeniul de competenţă.

La studii se pot înscrie tinerii moldoveni cu vârsta minimală de 18 ani, care deţin diplome de bacalaureat, studii liceale cu certificat.

Pregătirea specialiștilor are loc pe parcursul a doi ani de zile, iar instruirea acestora se desfășoară în limba de stat.

Cazarea, hrana, echipamentul şi studiile sunt gratuite. Mai mult, toţi elevii dispun de burse și au posibilitatea instruirii în conducerea auto.

După finalizarea studiilor, absolvenţii obţin diplomă de studii medii de specialitate în securitatea frontierei și sunt asigurați cu loc de muncă.

Dacă vrei să-ți faci studiile la acest centru de excelență, te poți înregistra online AICI!

În documentul de mai jos găsești modalitatea în care poți depune dosarul online, dar și lista actelor pe care trebuie să le conțină dosarul de admitere.

Dacă întâlnești dificultăți, poți apela la 023629177, poți scrie un e-mail la adresa [email protected] sau poți contacta următoarea pagină de Facebook.

Taguri: #Admitere 2020
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente