(foto) Premieră: Ediţia limitată Lamborghini Aventador SVJ Roadster Xago Edition

Automobili Lamborghini a creat un nou studio virtual Ad Personam, oferind sesiuni de consultare clienților din întreaga lume care doresc să-și personalizeze noul Lamborghini fără a călători la departamentul de specialitate Ad Personam din Sant’Agata Bolognese, Italia.

Din iulie 2020, clienții pot pre-rezerva o primă consultare de aproximativ două ore prin intermediul dealerului lor, fie alăturându-se specialistului lor de vânzări la showroom, fie dintr-o altă locație, pentru sesiunea dedicată cu specialiștii Lamborghini, înconjurați de opțiunile extinse Ad Personam expuse.

Un apel video va fi acceptat cu modelul relevant din studioul Ad Personam, precum și propuneri de design live și sugestii de configurare din partea echipei Ad Personam, folosind smartphone-uri pentru plimbări și pentru a vedea detalii de prim-plan. Consultarea virtuală este urmată de propuneri complete trimise clientului, inclusiv randări și chiar mostre de materiale.

“Lamborghini se gândește întotdeauna dinamic la cele mai bune soluții la provocări, iar noile noastre consultări virtuale în studioul Ad Personam au fost concepute cu atenție pentru a sprijini clienții care, în vremurile în care suntem cu toții precauți în călătoriile internaționale, doresc în continuare experiența specială, unu la unu, de a crea o mașină complet personalizată.

Așteptăm cu nerăbdare să primim clienți la Sant’ Agata Bolognese în viitor, dar ne așteptăm ca peste 150 de consultații Ad Personam să aibă loc practic în acest an și să continue ca opțiune pentru viitor. Cu sprijinul distribuitorilor noștri din întreaga lume, care au, de asemenea, o experiență semnificativă de personalizare și, desigur, mostre și materiale în propriile lor centre auto, avem oportunitatea interesantă într-o eră din ce în ce mai digitală de a crea modele Lamborghini one-off în mod virtual”, a declarat Giovanni Perosino, directorul comercial al Automobili Lamborghini.

Pentru a marca deschiderea noii oportunități oferite de Ad Personam, Lamborghini anunță ediția specială Aventador SVJ Roadster Xago: o mașină produsă în doar zece exemplare și rezervată clienților care îşi vor specifica Aventador-ul SVJ în mod virtual. Inspirat de formele hexagonale ale norilor de la Polul Nord de pe planeta Saturn și de puterea hexagonului în natură, Xago celebrează tema emblematică “hexagonita” în designul Lamborghini.

Exteriorul ediției Lamborghini Aventador SVJ Roadster Xago are un efect de argintiu hexagonal special creat în 120 de ore de muncă, cu o livrea de contrast Ad Personam unică pentru fiecare mașină și jante negre lucioase Nireo Ad Personam. Interiorul are un model exclusiv de scaun cu temă “hexagonita”, creat în 80 de ore de muncă, dar și culori speciale de contrast care se potrivesc cu exteriorul. Fiecare dintre cele zece modele Aventador SVJ Roadster Xago va fi identificat printr-o placă numerotată.

Automobili Lamborghini și-a lansat programul Ad Personam în 2013 și și-a deschis studioul Ad Personam în 2016. Astăzi, mai mult de 50% din mașinile Lamborghini care ies de pe linia de producție au cel puțin un detaliu Ad Personam: un procent care s-a triplat în ultimii trei ani, SUA, Asia și Marea Britanie fiind cele mai mari piețe.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/