fbpx

Bilanț trist: Astăzi au mai decedat 10 moldoveni bolnavi de COVID-19. Detalii despre pacienți

Și astăzi înregistrăm cazuri de deces în rândul moldovenilor infectați cu virusul COVID-19. Ministerul Sănătății a anunțat că, în ultimele ore, 10 pacienți s-au stins din viață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit datelor prezentate, au mai decedat șase bărbați și patru femei, iar cea mai tânără pacientă avea 43 de ani. Cinci cazuri sunt din Chișinău.

Detalii despre pacienți:

Bărbat de 68 de ani, din raionul Ialoveni, internat pe 2 iulie la Institutul Oncologic. Mai suferea de cancer.

Femeie de 75 de ani, din raionul Basarabeasca. Aceasta a decedat la domiciliu, fiind refuzată spitalizarea. Ea mai avea insuficiență cardiacă de gradul III, diabet zaharat, hipertensiune arterială de gradul III.

Bărbat de 78 de ani, din raionul Criuleni. Transferat pe 16 iulie, de la Spitalul Raional Criuleni – la Dispensarul Republican de Narcologie. Comorbidități: cardiomiopatie, boală toxică a ficatului.

Femeie de 43 de ani, din raionul Florești. Transferată pe 7 iulie, de la Spitalul Raional Florești – la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală renală cronică, pancreatită cronică, sindrom hepato-renal.

Bărbat de 81 de ani, din raionul Ocnița. Internat pe 26 iunie la spitalul raional, el mai suferea de cardiopatie ischemică cronică.

Municipiul Chișinău:

Femeie de 48 de ani, internată pe 21 iunie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică, tulburare psihotică polimorfă cu semne de schizofrenie

Bărbat de 72 de ani, internat pe 7 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cardiopatie hipertensivă.

Bărbat de 63 de ani, internat pe 19 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică, hipertensiune arterială.

Bărbat de 55 de ani, internat pe 18 iulie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

Femeie 51 de ani, internată pe 9 iulie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, cardiomioptie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Menționăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 21.442 de cazuri. Din acest total, 14.599 de persoane s-au tratat de COVID-19, iar 707 au decedat.

Articole asemănătoare

Back to top button