fbpx

Vrei să înveți cum să realizezi fotografii, videouri de calitate și să transmiți mesaje cu impact? Participă la Media Camp 2020!

Social media, fotografie, video, creare de conținut, manipulare – toți acești termeni îți stârnesc interesul? Atunci Media Camp online vine cu o ofertă pentru tine! Participă la cea de-a V-a ediție a școlii de vară și privește media dintr-o altă perspectivă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin intermediul școlii de vară, 35 de tineri din Republica Moldova vor învăța să creeze materiale media, să realizeze fotografii și videouri de calitate și să transmită mesaje cu impact în mediul online.

Care vor fi subiectele abordate în cadrul Media Camp?

  • rețele sociale și postări cu impact;
  • editarea videourilor și trucuri pentru fotografii de calitate;
  • dezbateri și transmiterea mesajelor tale printr-un discurs public;
  • cinematografie și manipularea prin imagini.

Cine poate participa la școala de vară online?

La Media Camp se pot înscrie tinerii din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, care sunt pasionați de subiectele menționate mai sus și care vor fi dornici să pună în practică și să experimenteze cele învățate în cadrul atelierelor de instruire.

Cum se va desfășura Media Camp 2020?

Această ediție a Media Camp va avea loc în mediul online, timp de cinci zile. Atelierele vor dura câte două ore și se vor desfășura pe platforma Zoom, iar instruirea va fi gratuită.

Data limită de înscriere la Media Camp este 26 iulie, iar formularul poate fi accesat AICI. După încheierea etapei de înscriere, doar cei 35 de tineri selectați vor fi contactați de către organizatori.

Media Camp online este organizat de AO Centrul Media pentru Tineri. Evenimentul face parte din proiectul „Consolidarea competențelor de educație media”, implementat cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare din Germania (BMZ).

Articole asemănătoare

Back to top button