/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/Au jefuit un bărbat în plină stradă. Ce pedeapsă riscă doi minori din Capitală

missing
21 iulie 2020, ora 17:37

Doi minori de 11 și 15 ani, originari din Capitală, sunt cercetați penal pentru jaf. Aceștia ar fi atacat un bărbat de 50 de ani deposedându-l de o geantă în care se aflau bani și telefoane mobile.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în noaptea de 7 iulie, băieții au atacat un bărbat, aplicând forța fizică, pentru a-i sustrage geanta în care se aflau două telefoane mobile, bani în sumă de 800 de lei și actele de identitate. Victimei i-a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 3 800 de lei.

Oamenii legii au identificat suspecții în acest caz, iar în urma audierilor, aceștia și-au recunoscut vina. Minorii au spus că banii găsiți i-au cheltuit, iar geanta au aruncat-o.

În prezent sunt cercetați penal în stare de libertate pentru jaf, iar conform legii se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram