Maia Sandu și Ion Chicu se vor întâlni în instanță pe 22 octombrie

21 iulie 2020, ora 17:54

Fostul premier Maia Sandu și actualul prim-ministru Ion Chicu se vor întâlni în instanță pe 22 octombrie. Asta după ce Sandu l-a acționat în judecată pe Chicu pentru calomnie. Ședința va avea loc la ora ora 11:00, dosarul civil fiind distribuit magistratului Denis Băbălău de la Judecătoria Centru.

Maia Sandu l-a dat în judecată pe Ion Chicu, după ce acesta a scris pe Facebook că politicianaa votat în 2013 pentru concesionarea aeroportului și ar fi participat la furtul miliardului. Atunci, Ion Chicu a spus că Maia Sandu, în calitate de prim-ministru al Guvernului ar fi oferit la 5 iulie 2019 răgaz lui Ilan Șor să achite 118 milioane de lei pe care le datora statului și, potrivit lui Ion Chicu, din această cauză Aeroportul Internațional nu a fost restituit statului.

În cererea depusă, lidera PAS cere prejudiciu moral de 100 de mii de lei de la prim-ministrul Ion Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram