/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Cine este șoferul care a fost urmărit de trei echipaje de Poliție până la Bubuieci și ce spun martorii cursei

missing
21 iulie 2020, ora 20:16

Urmărire ca în filme pe străzile municipiului Chișinău. Mai multe echipaje ale poliției au încercat să oprească o mașină, ce fusese furată, ceva mai devreme, de lângă casa proprietarului. Automobilul a fost observat în trafic, la o intersecție din sectorul Botanica, iar șoferul care conducea mașina furată nu a vrut să oprească atunci când i s-a cerut acest lucru. Dimpotrivă, a accelerat, iar goana s-a terminat în localitatea Bubuieci. Acolo, unde a fost avariată și o mașină de poliție.

În imaginile surprinse de poliție se vede mașina roșie în timp ce fugea de echipajele de patrulare. Pe alocuri, goana a fost periculoasă, fiind că în orice moment putea avea loc un accident. Operațiunea a început de dimineață, după ce un bărbat a anunțat Serviciul 112 că i-a dispărut mașina din fața casei.și ce spun martorii cursei

În scurt timp, aceasta a fost observată pe o stradă din sectorul Botanica. Deși șoferul a fost somat să oprească, s-a întâmplat exact invers.

A apăsat mai tare pe accelerație. Totuși, aventura s-a încheiat pe o stradă din satul Bubuieci, unde s-a produs și un accident de circulație între Kia și o mașină de poliție. Oamenii legii care erau la fața locului au refuzat să ne ofere mai multe detalii.

„Nu vă putem oferi mai multe detalii, pentru că încă mai suntem la fața locului și cercetăm cazul”.

Pentru a ridica mașina de la locului incidentului, a fost nevoie de un evacuator. La operațiunea poliției, au fost martori și câțiva localnici.

„Am văzut, am auzit doar când ea claxona, dar în rest nu am văzut nimic. -Îi cunoașteți? Nu, eu nici nu i-am văzut.”

”Am văzut cum fugeau după ei, dar nu i-am văzut la față. Cineva a furat mașina, una de poliție a fost lovită.”

Potrivit poliției, la volan se afla un minor de 17 ani, iar în calitate de pasageri erau amicii săi. Doar unul a atins majoratul. Aceștia au fost duși la Inspectorat pentru audieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram