Coronavirus // 135 de cazuri noi și zece pacienți au pierdul lupta pentru viață în ultimele 24 de ore

Irina Odobescu
20/07/2020
Foto: UNDP

135 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 au fost confirmate luni, după analiza a 679 de probe în laborator. Bilanțul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ajunge la 21.115. În stare gravă sunt 366 de pacienți, iar zece persoane au pierdut lupta pentru viață în ultimele 24 de ore.

Datele Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale arată că cele mai multe cazuri cu transmitere locală s-au localizat la Chișinău - 72 de cazuri. În regiunea din stânga Nitrului au fost confirmate 17 cazuri, la Cahul, Dondușeni, Edineț - câte patru cazuri, Anenii Noi, Căușeni, Soroca - câte trei cazuri, Bălți, Călărași, Cantemir, Ceadâr-Lunga, Comrat, Drochia, Glodeni, Hâncești, Ialoveni, Strășeni - câte două cazuri, Florești, Leova, Orhei, Sângerei, Ștefan Vodă - câte un caz. 

Luni au fost testați pozitiv încă cinci lucrători medicali – doi medici și trei asistenți medicali.

Zece persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore, numărul deceselor din cauza noului tip de coronavirus ajungând la 694.

Irina Odobescu
20/07/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii