La nord ploi, iar la sud cer predominant senin. Ce temperaturi ne așteaptă astăzi

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru vineri, 17 iulie 2020, ploi cu descărcări electrice în mai multe localități din nordul țării. Astăzi vântul va sufla slab, dinspre nord, iar maximele termice vor fi de +25 și +30 de grade Celsius.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, la Briceni și la Ocnița pe parcursul zilei se așteaptă averse cu descărcări electrice, iar mercurul în termometre se va ridica până la +25 grade ziua și +13 grade Celsius noaptea.

La Rîșcani și la Soroca se așteaptă, de asemenea, ploi, cu temperaturi de +26 de grade Celsius pe parcursul zilei, și +14 grade noaptea.

La Orhei și la Ungheni astăzi se așteaptă cer variabil. Maxima zilei va fi de +27 de grade ziua, iar noaptea se așteaptă +15 de grade Celsius.

În capitală se așteaptă cer variabil și temperaturi care vor oscila între +28 de grade pe parcursul zilei și +16 de grade noaptea.

La Ștefan Vodă și la Leova meteorologii prognozează valori termice de +29 grade Celsius pe parcursul zilei și +17 grade noaptea.

La Comrat și Cahul va fi cel mai cald. Astfel, se așteaptă temperaturi de +30 de grade Celsius ziua și +18 de grade noaptea.


Pub