Un bărbat din Ocnița este căutat de polițiști, după ce familia l-a dat dispărut. Acesta nu a fost văzut de 6 zile

Un bărbat de 46 de ani, din Ocnița, a plecat de acasă la sfârșitul săptămânii trecute și nu a mai dat de veste. Acesta a fost dat în căutare de poliție, iar cei care dețin informații despre locul aflării bărbatului, sunt rugați să anunțe oamenii legii.

Foto: Inspectoratul de Poliție Ocnița

Numele bărbatului dispărut este Sipco Andrei Ivan, Acesta a plecat de la domiciliul său din oraşul Otaci, raionul Ocnița, la data de 11 iulie 2020 și până la moment nu se cunoaște locul aflării acestuia.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, are o corpolență medie, înălţime 1.64 metri, păr castaniu, ochi căprui, la piciorul drept și în regiunea abdomenului are cicatrici rămase în urma unor intervenții chirurgicale.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat în pantaloni camuflați, șlapi negri din cauciuc, maiou de culoare neagră și avea cu sine buletinul de identitate.

Potrivit informației de orientare oferite de poliție, aceasta nu este prima oară când bărbatul dispare de acasă.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre Sipco Andrei Ivan sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze la numărul unic de urgență 112 sau Biroul Căutare al Secției Investigații al IP Ocnița, la numărul de telefon 060200206.

Orientare / Sursa:IP Ocnița


Pub