Sâmbătă și duminică mai multe străzi din Chișinău vor fi blocate. Vezi care sunt acestea

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 18 iulie (ora 14:00 ) - 19 iulie (ora 24:00),anul curent, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bulevardul Moscova, tronsonul strada Alecu Russo - strada Matei Basarab.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit Primăriei, măsura este luată în vederea executării lucrărilor de S.A. „Termoelectrica” de pozare a rețelelor termice pe strada Miron Costin, în perimetrul străzilor Florilor și Nicolae Dimo.

18 iulie 2020

Ruta de troleibuz nr. 10 se suspendă;

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 19, nr. 28, nr. 47 și nr. 48 se stabilește după cum urmează: de pe strada Kiev pe strada Bogdan Voievod, strada Florilor, strada Studenților și în continuare pe traseele stabilite;

Traseul rutelor de microbuz nr. 130, nr. 148, nr.152, nr. 162 și nr.186 se stabilește după cum urmează: de pe bulevardul Moscova pe strada Miron Costin, strada Florilor, strada Matei Basarab, bulevardul Moscova, strada Studenților și în continuare pe traseele stabilite.

19 iulie 2020

Ruta de troleibuz nr. 10 se suspendă;

Itinerarul rutei de autobuz nr. 19 se stabilește după cum urmează: de pe bulevardul Moscova, pe strada Studenților, strada Nicolae Dimo, strada Tudor Vladimirescu, bulevardul Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 28, nr. 47 și nr. 48 se stabilește după cum urmează: de pe strada Studenților pe strada Florilor, strada Bogdan Voievod, strada Kiev și în continuare pe traseele stabilite.

Traseul rutelor de microbuz nr. 130, nr. 148, nr.152, nr. 162 și nr.186 se stabilește după cum urmează: de pe bulevardul Moscova pe strada Matei Basarab, strada Florilor, strada Miron Costin, bulevardul Moscova și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.


Pub