21:07:21 23.04.2024
Stiri

DOC // Denunţ la Procuratura Generală împotriva ABUZURILOR exercitate de către poliţia lui Dodon în raport cu cei care au apărat independenţa şi integritatea R. Moldova. Toate PARTIDELE sunt invitate să se solidarizeze cu veteranii de pe Nistru

Actualitate 17.07.2020 14:31 Vizualizări2649 Autor: Ziarul National
DOC // Denunţ la Procuratura Generală împotriva ABUZURILOR exercitate de către poliţia lui Dodon în raport cu cei care au apărat independenţa şi integritatea R. Moldova. Toate PARTIDELE sunt invitate să se solidarizeze cu veteranii de pe Nistru


Partidul Unității Naționale (PUN) a depus astăzi un denunț împotriva abuzurilor exercitate de către poliție împotriva veteranilor războiului de la Nistru.

"Modul în care cei care s-au sacrificat pentru independența R. Moldova au fost tratați de poliția lui Dodon este unul descalificant și dovedește teama actualului regim de propriul popor. Duritatea intervenției polițiștilor a fost și un act de intimidare pentru cei care pe viitor intenționează să protesteze împotriva puterii lui Igor Dodon. Dacă nu au putut să-i înfrângă pe platourile de luptă puterea prorusească Dodon-Chicu încearcă să-i îngenuncheze cu ajutorul poliției subordonate. Sper ca măcar de data aceasta procurorul Stoianoglo să facă ceea ce trebuie și să arate că nu este subordonat cu totul lui Dodon și nu este o marionetă a curatorilor de la Moscova", a declarat liderul PUN, Octavian Ţîcu.
Ţîcu a precizat că, de azi înainte, atât el, cât și colegii săi din PUN vor participa la toate mitingurile organizate de veteranii războiului din Transnitria.

"Invit toate partidele și societatea civilă să venim în alături de combatanții și să-i susținem. În fața abuzurilor lui Dodon trebuie să ne apărăm eroii! Dacă ei au putut înfrunta tancurile armatei a 14-a și noi putem înfrunta regimul lui Dodon", a conchis Țîcu.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md