Coronavirus // Asistență UNICEF pentru Poliția de Frontieră

Crina Dumitriu
17/07/2020
UNICEF

UNICEF a livrat vineri un lot de echipamente individuale de protecție pentru Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. Lotul include 1.000 de halate de protecție de unică folosință, 2.000 de costume de protecție personală realizate din material respirabil, rezistent la apă, confortabil și sigur pentru utilizatori, precum și două termoscanere, care vor ajuta lucrătorii poliției de frontieră să măsoare cu exactitate temperatura călătorilor, respectând distanța socială de 1-2 metri și evitând contactul direct.

În prezent, peste 35.000 de persoane traversează săptămânal frontiera Republicii Moldova.

Crina Dumitriu
17/07/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii