Patru persoane au fost răpuse de noul tip de coronavirus. Printre victime - un tânăr de 20 de ani din Cahul

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor4 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 2 bărbați și două femei.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 20 ani, din raionul Cahul, internat la data de 3 iulie Spitalul Clinic de Psihiatrie, a decedat. Acesta suferea de paralizie inferioară, parapareză.

Cel de-al doilea deces este vorba despre o femeie de 90 ani, din municipiul Chișinău, internată la data de 29 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”, care suferea și de cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pancreatită cronică, litiaza biliara, coxartroza bilaterala.

Un alt bărbat de 67 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 21 iunie, la Spitalul Clinic Muncipal „Arh. Mihail”, a fost răpus. Acesta avea și alte comorbidități precum cardiopatie ischemică, colecistită cronică calculoasă, nefrolitiază bilaerlaă, hepatită cronică. Hipertensiune arterială.

O altă femeie de 67 ani, din raionul Telenești, internată cu pneumonie evoluție gravă, la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Telenești, a decedat.

Bilanțul deceselor provocate de noul tip de coronavirus ajunge la 666.


Pub