(video) Altercații înte manifestanți și oamenii legii, la protestul veteranilor de astăzi, din fața Parlamentului

Protestul de astăzi al veteranilor în fața Parlamentului a degenerat în altercații la un moment dat. Imagini video care au surprins momentul au fost postate pe o rețea de socializare. Totodată, câțiva dintre manifestanți au fost reținuți de oamenii legii, iar unul dintre ei a avut nevoie de asistență medicală urgentă, după ce s-a simțit brusc rău.

Foto: Jurnal.md

În timpul manifestației, între protestatari și oamenii legii au avut loc mai multe altercații, după ce primii au vrut să instaleze corturi în fața Parlamentului. În rezultat, unii dintre manifestanți au fost puși la pământ de către forțele de ordine, care au folosit și gaze lacrimogene.

Zeci de polițiști au fost prezenți la eveniment, pentru a asigura ordinea publică.

Potrivit oamenilor legii, 5 protestatari au fost escortați la Poliție, iar unul dintre ei a fost preluat de ambulanță, după ce i s-a făcut rău. Conform unor informații, acesta ar fi avut febră.

Altercații la protestul veteranilor / Sursa:Jurnal.md

Astăzi, veteranii au ieșit la un nou protest în fața Parlamentului, cu lista de revendicări, cerând ca în fața lor să iasă conducerea Legislativului. Alexandru Jizdan a ieșit la discuții cu protestatarii. Protestatarii au solicitat să li se permită accesul la tribuna Parlamentului.


Pub