Încă 224 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova

_224

Alte 224 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 21 în regiunea transnistreană. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 20 264 de cazuri.

Totalul de teste efectuate în această zi este de 1 889, dintre care primar – 1 280 şi repetat – 609.

În total, până în ziua de astăzi, s-au tratat 13 640 de persoane.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor patru decese provocate de COVID-19.

Decesul 663: bărbat în vârstă de 20 de ani din raionul Cahul, internat în data de 3 iulie la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: paralizie inferioară, parapareză.

Decesul 664: femeie în vârstă de 90 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 29 iunie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pancreatită cronică, litiază biliară, coxartroză bilaterală.

Decesul 665: bărbat în vârstă de 67 de ani din municipiul Chișinău, internat în data de 21 iunie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, colecistită cronică calculoasă, nefrolitiază bilaterală, hepatită cronică, hipertensiune arterială.

Decesul 666: femeie în vârstă de 67 de ani din raionul Telenești, internată cu pneumonie evoluție gravă în data de 14 iulie la Spitalul Raional Telenești.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente