Pretinsa corupere a deputaților, investigată de Procuratura Generală. Mai mulți parlamentari au depus denunțuri la PG

Pretinsa corupere a deputaților este investigată de Procuratura Generală, asta după ce ieri, președintele Igor Dodon a declarat că în jur de 10-15 parlamentari din PSRM și PD au scris denunțuri în acest sens.

Foto: UNIMEDIA

„10-15 deputați au depus plângere la Procuratură”, iar că „6 sau 8” ar fi de la PSRM, iar restul de la PD. Cu semnătură. Au spus cine a venit, ce au propus, cât au propus. Că a fost Tauber sau Cebotori, verișorii, cine a fost acolo. Aceste plângeri au fost depuse oficial. De ei s-au apropiat și le-au spus, atât îți dau dacă tu faci asta”, a declarat Dodon.

În replică, cei de la PG nu au oferit prea multe detalii. „În prezent, Procuratura, prin subdiviziunile sale specializate, investighează pretinsele cazuri de corupere a deputaților, ancheta fiind în desfășurare. Pentru a nu împiedica bunul mers al acțiunilor de urmărire penală, alte detalii, la această etapă, nu pot fi făcute publice. Vom oferi informații după realizarea acțiunilor planificate și obținerea anumitor rezultate”, se arată într-o reacție oferită pentru UNIMEDIA.

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan a revenit la PSRM, după ce acesta a anunțat că aderă la Pro-Moldova. Socialiștii au declarat că lui Gațcan i s-a oferit o sumă de bani pentru aceasta.


Pub