(video) „Claxoneaz-o până faci bătături la mână, să se teamă să mai iasă cu mașina în oraș”

„Cum corect conduci o mașină când în fața ta e altă mașină și la volanul acesteia este o femeie”. Valeriu Raşcu, cunoscut în mediul online ca Valeriu de la Banca de Bancuri a filmat o parodie la acest subiect, în care susține șoferițele din Moldova și le reamintește celorlalți participanți în trafic că au fost și ei cândva începători, scrie Shok.md.

Valeriu îi ia peste picior pe acei șoferi care cred că s-au născut cu categoriile specificate în certificatul de naștere: „Trebuie neapărat să se trezească „alfa samețul” în tine, tu ești regele junglei, Tarzanul Chișinăului, cel mai serios și conduci cel mai bine.Dacă tu te grăbești în drumul tău și femeia ceea iese de la parcare, de la un magazin și are și ea emoții, dă-i semnal deodată să aibă și mai mari emoți, tocmai să tremure, să știe că dacă nu poate conduce și nu are experiență, nu are ce ieși pe drumurile publice, pentru că tu ești perfect în ale șofatului”.

Valeriu le reamintește șoferilor că toți au fost cânda începători: „Nu contează că atunci când ai învățat tu să conduci mașina erai tot transpirat, curgea de pe tine parcă erai din saună, asta nu a fost niciodată... dar anume femeile trebuie să știe. Dapoi ce înseamnă asta? Dacă tu îi faci semnal să se ferească și ea nu are unde, dă-i semnal, fă-i din faruri tocmai să faci bătătură la mână. Mulți băieți uită aceste chestii și vreau să fac un update, pentru că nu e plăcut să vezi în continuare lume neserioasă. 30 de miliarde de semnale dați când vedeți o femeie în trafic în fața voastră, să simtă emoția, să îi fie teamă să mai iasă cu mașina prin Chișinău, numai pe șes să meargă”.

„Nu uitați că în familia voastră tot este o femeie care conduce mașina și ea tot poate să fie claxonată în trafic de către cineva”, concluzionează Valeriu de la Banca de Bancuri.

Filmulețul a adunat peste 130 de mii de vizualizări în mai puțin de o zi, iar urmăritorii au apreciat mesajul și au mulțumit pentru solidaritate.


Pub