Covid-19 a răpus doi bărbați și o femeie. Bilanțul deceselor se ridică la 652

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) anunță alte trei decese provocate de Covid-19. Este vorba despre doi bărbați și o femeie.

Foto: UNIMEDIA

Noul tip de coronavirus a luat viața unui bărbat de 64 ani, din raionul Cimișlia. Pacientul a fost internat la data de 22 iunie 2020, la Spitalul Clinic Republican din capitală. Pe lângă infecția cu Covid-19, acesta suferea de cardiopatie hipertensivă, insuficiență cardiacă cronică și hipertensiune arterială.

O altă victimă este o pacientă 63 ani, din raionul Călărași. Femeia a fost internată la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Ea suferea de hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie hipertensivă, obezitate, colecistită cronică.

Un bărbat de 72 de ani, din Bălți, a decedat din cauza noului coronavirus la Spitalul de Psihiatrie Bălți, unde a fost internat la data de 9 iulie. El suferea de retard mental sever agravat de paralizie infantilă cerebrală, hepatită cronică persistentă, diabet zaharat, pielonefrită cronică.

Astfel, bilanțul deceselor din rândul bolnavilor de Covid-19, în Republica Moldova, se ridică la 652.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 19 439 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1 321 în stânga Nistrului.


Pub